« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
8.2.2025
15:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/badding-musikaali-paratiisi/
Tapahtuman tyyppi
, , ,

Badding-musikaali Paratiisi

Suomen Musiikkiteatterin Badding-musikaali vie sinut paratiisiin!

Rauli Badding Somerjoki on suomalaisen rockin kiistaton kuningas, todellinen legenda. Hänet tunnetaan miehenä, joka pohjusti suomirockin. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Fiilaten ja höyläten, Ja rokki soi, Paratiisi, Ikkunaprinsessa, Tähdet tähdet, Pilvet karkaa, niin minäkin ja Laivat. Rauli Somerjoki syntyi 1947 Somerolla ja kuoli 1987 Helsingissä, vain 39-vuotiaana. Musikaali kertoo Baddingin elämäntarinan; hän vietti lapsuutensa vaatimattomissa oloissa, mutta teki läpimurron rockin kuninkaaksi 70-luvun alussa. Hänen elämäänsä varjostivat esiintymispelko ja runsas alkoholinkäyttö. Badding teki uuden nousun suureen suosioon 80-luvun alussa, ja hänen taustayhtyeenään vaikutti silloin Agents. Musikaalissa käydään läpi Baddingin vaiherikas elämä aina kuolemaan asti. Musikaalin muita keskeisiä henkilöitä ovat Raulin äiti, sisaret, M.A. Numminen, Topi Sorsakoski, Muska Babitzin, Timo Kojo ja Baddingin suurin esikuva, Elvis Presley.

Pääosassa Baddinginä nähdään Kimmo Numminen. Suuri yleisö tietää karismaattisen Kimmo Nummisen Kalevauva.fi duon toisena jäsenenä. Kimmo tavoittaa upeasti Baddingin olemuksen, sekä vivahteikkaan ja herkän laulutavan tulkinnoissaan.

Esityksen kesto on n. 2 t 40 min, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Suomen Musiikkiteatteri

Liput ja ryhmäliput

Liput Kangasala-talolta ja Lippu.fi
Peruslippu 47,10 €
Eläkeläinen 44,10 €
Opiskelija/työtön/varusmies/alle 18-v. 36,60 €

Lippu.fi lisää tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput vähintään 20 hengelle 44,10 € tai vähintään 20 hengen eläkeläisryhmille 42,10 €. Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Lisäpalvelut

Naulakkopalvelumaksu 2,50 €

Anniskelukatsomo

Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.

Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta