« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
8.9.2024
14:00 - 16:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan Lepokoti
Kangasalan Lepokoti Ruutanantie 26, 36200 Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
,

Kangasalan Kirjakahvila – Helena Immonen

Helena Immonen (1986) on singahtanut myyntilistojen kärkeen Operaatio Kettu -sotatrillereillään, joista uusin, vastikään julkaistu Operaatio Tulikettu on yksi syksyn odotetuimpia kirjoja. Kirjailijaa haastattelee toimittaja ja kirjailija Tuomas Marjamäki.

Operaatio Kettu- sarjan teokset ovat hyytävän ajankohtaisia ja realistisia kertomuksia suurvaltojen valtakamppailusta Suomen lähialueilla. Ne kuitenkin muistuttavat myös, kuinka sotilasoperaatiot koskettavat aivan tavallisia perheellisiä ihmisiä ja heidän lapsiaan.

Nykyään vapaana kirjailijana työskentelevä Immonen kirjoittaa trillereiden ohella ahkerasti lasten fantasiaseikkailukirjoja ja tänä syksynä hän julkaisee myös ensimmäiset kirjansa nuorille. Lisäksi hän on vankka lukemisen puolestapuhuja.

Taustaltaan Immonen on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, reserviupseeri ja sissiradisti.

Vapaa pääsy. Kahvibuffetin tuotto Kangasalan kirjakahvilan ja Lepokodin hyväksi. Buffetti aukeaa ja House Band soittaa klo 13.45 alkaen.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kangasalan Lepokoti ja Kangasalan kirjasto. Buffetin antimia valmistavat Kangasalan Lepokodin Ystävät ry:n vapaaehtoiset ja Kangasalan Tredu. Tapahtumaa tukee myös Kangasalan Osuuspankki.

Kirjailijan kuva: Mikko Rasila

Kartta