« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
23.8.2024
12:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://k-kino.fi/fi_FI/elama-on-juhla
Tapahtuman tyyppi
, ,

K-Kino: Elämä on juhla

Synopsis

Marseilles’n auringossa hehkuvassa lämminhenkisessä romanttisessa draamassa unelmat eivät katso ikää eikä rakkaus tunne rajoja.

Rosa (Ariane Ascaride) elää vanhan Marseilles’n työläiskorttelissa ja on yhteisönsä sydän ja sielu. Hän työskentelee sairaanhoitajana ja vähintään yhtä kiireisenä hänet pitää rooli suuren ja värikkään perheen matriarkkana. Lähestyvä eläköityminen ja tuohtuminen paikalliseen politiikkaan saavat palavasieluisen Rosan turhautumaan. Kun kuvioihin astuu Henri, huomaa Rosa ettei koskaan ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan, olivat ne sitten aatteellisia tai henkilökohtaisia.

Talo meren rannalla -elokuvan ohjaaja Robert Guédiguian palaa auringossa hehkuvaan Marseilleen ja maalaa tutun humanistisilla sävyillä lämpimän muotokuvan naisesta, perheestä ja elämästä, joka on juhlan arvoinen. Pääosan hurmaava ranskatar Ariane Ascaride palkittiin roolistaan Venetsian elokuvajuhlien parhaana.

Tiedot

Kesto: 1 t 47 min
Ikäraja: K7

Liput

Liput: 12 €

Vältä jonotus! Ennakkoliput verkkokaupasta www.k-kino.fi tai Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Liput ovelta: 30 min ennen näytöstä. Kangasala-talon ovet aukeavat aina 30 min ennen näytöksen alkua.

Leffaherkut

K-Kinoon saa tuoda mukana maltilliset omat eväät, esimerkiksi karkkipussin ja limsapullon. Lipunmyynnin yhteydessä on myynnissä pieni valikoima leffaherkkuja, ja Kulttuuriravintola Jalmarista voi sen aukioloaikoina ostaa mukaan virvoitusjuomia.

Pidäthän osaltasi huolta, että sali pysyy siistinä ja viet mahdolliset roskat mennessäsi. Kiitos!

Kartta