« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
29.11.2024
19:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala + Google Map
Verkkosivu
https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/varietee-show/
Tapahtuman tyyppi
, ,

Varietee Show

Cabaret Moulin Rougen malliin

Tule viettämään glamourin täyteinen ilta, jossa pääset aikamatkalle salakapakan tunnelmiin! Ikimuistoisessa show’ssa yhdistyvät sirkus- ja burleskitaiteilijoiden sekä tanssijoiden esitykset.

Esiintyjät:

Olivia Rouge

Show’n tuottajanakin toimiva Olivia Rouge on aloittanut uransa vuonna 2008. Hän onkin yksi ensimmäisistä Suomi-burleskin uuden aallon tekijöistä. Olivia on esiintyjänä monipuolinen: häneltä luonnistuvat tyylilajit klassisesta kauhuun. Hän muokkaa esitykset aina omaan tyyliinsä sopivaksi cocktailiksi. Olivia on nähty esiintymässä aina Las Vegasista Lapin paukkupakkasiin asti. Esiintymisen lisäksi Olivia tuottaa muitakin tapahtumia Olivia Rouge Entertainmentin alla, ohjaa erilaisia burleskitunteja ja valmistaa esiintymisasuja. Valmistaudu huumaantumaan ammatti-showgirl-glamourista!

Arona Showgirls

Raikas, viimeistelty, hekumallinen. Arona Showgirls on kauan kaivattu, salonkikelpoinen ja sähäkkä showgirl-ryhmä, johon kuuluu viisi upeaa tanssin ammattilaista. Kimallusta ja kaunista liikettä yhdistettynä kutkuttavaan karismaan sekä entisajan Hollywoodin henkeen mielettömän upeissa asuissa! Your favourite showgirls!

Simon Llewellyn

Sirkusartisti Simon Llewellyn on esiintynyt yli 25 vuotta yli 20 eri maassa! Hänen yleisönään ovat istuneet niin Englannin kuninkaalliset, Euroopan cabaret-yleisö, kuin Jordanian pakolaisleirin lapsetkin. Pilke silmäkulmassa ja viikset vinossa hän hurmaa hassuudellaan! ”Ei tapahtumaa liian pientä, ei yleisöä liian suurta!”

Laura Tikka

Sirkustaiteilija Laura Tikka on työskennellyt niin sirkuksessa, varieteessa, teatteriproduktioissa kuin suurissa ilma-akrobatiaesityksissäkin viimeisten 25 vuoden ajan. Hänen suurimmat meriittinsä ovat osallistuminen Lontoon Millennium Dome -esitykseen ja Sveitsin Cyclope-ulkoilmaspektaakkelin taiteellinen luominen ja esittäminen. Viimeisten kuuden vuoden aikana hän on esiintymisen lisäksi kehittänyt itseään sirkusesitysten ohjaajana ja sirkusteknisenä asiantuntijana.

Nana Violet

Tampereen tumma kaunotar Nana Violet on näyttävä esiintyjä, joka leikittelee esityksissään suurilla kankailla, taiteilee tanssilla ja viettelee viuhkoilla. Yhdeksän vuoden burleskitaipaleensa aikana hän on ehtinyt esiintyä ympäri Suomea niin soolona, Vermillion Dames kuin Arona Showgirls -ryhmien riveissäkin! Viehkeän liikkumisen ja flirtin täyttämän lavakarsimansa kanssa Nana saa lavan kuumenemaan niin pienissä kuin suurissakin kekkereissä!

Ava Galactica

Ava Galactica on kosmisen hurmaava burleskitaiteilija, joka tunnetaan lumoavan yllättävistä esityksistään ja räiskyvästä lavaenergiastaan. Ava vangitsee yleisön kuin yleisön kepeällä keimailullaan, ilmaisuvoimallaan ja eleganssillaan.

Lady Clapback

Lady Clapback on ilmeikäs tunteiden tulkitsija Tampereelta. Hän on esiintynyt drag- ja burleskilavoilla ympäri Suomea vuodesta 2016. Lady Clapback seilaa esityksissään hulvattomasta camp-henkisestä huumorista puhuttelevampaan ja kokeilevaan taiteelliseen suuntaan. Lavalla voi siis tapahtua aivan mitä tahansa!

Petra-Miisa

Tamperelainen Petra-Miisa on monipuolinen ja kokenut tulkitsija, joka toimii illan aikana juontajana ja sulostuttaa meitä myös upealla äänellään musisoiden!

K.Company

K.Company tarjoilee upeita elämyksiä korkeissa koroissa! Ryhmän säkenöivät asut ja koreografiat valloittavat sydämet ja vievät mukanaan toiseen ulottuvuuteen, jossa saa vain nauttia. Lavalla nähdään kimallusta, vauhtia ja energiaa vailla vertaa.

Amber Blaster & Koko Davai

Shown tärkeimmät työntekijät ovat tietenkin Stage kittenit, jotka pitävät huolen lavan siisteydestä ja esiintyjien kallisarvoisista asuista. Tänä iltana lavalla häärivät Amber Blaster ja Koko Davai.

Tuotanto: Olivia Rouge Entertainment ja Kangasala-talo

Liput ja ryhmäliput

Liput Kangasala-talolta ja Lippu.fi
Peruslippu 32,50 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 30,50 €

Lippu.fi lisää tilausmaksut (alk. 1,50 € / tilaus www.lippu.fi)

Ryhmäliput vähintään 10 hengelle 30,50 €. Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Lisäpalvelut

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Klubi

Tervetuloa Kangasala-talon klubille! Voit istua pöydän ääressä parhaalla paikalla lavan edessä nauttimassa esityksestä ja baarin antimista. Permannolla on numeroimattomia pöytäpaikkoja ja katsomossa numeroimattomia istumapaikkoja. Salissa on myynnissä alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. Salin ovet aukeavat ja myynti salissa alkaa 30 min ennen esityksen alkua. Tule ajoissa ja varmista parhaat paikat! Permannon pöytäpaikat ja osa nousevasta katsomosta ovat anniskelualuetta.

Ravintolan palvelut

Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.

Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin ›

Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.

Tutustu näyttelyihin ›

Saapuminen

Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä ›

Kartta