Kangasalan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen huoltajien antama palaute toimintavuodelta 2023 -2024


Kangasalan varhaiskasvatuksessa toteutettiin keväällä 2024 asiakastyytyväisyyskysely kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille. Kyselyssä kartoitettiin huoltajien kokemuksia sekä vuorovaikutuksesta että pedagogisesta toiminnasta ja oppimisympäristöistä. Esiopetuksessa olevien lasten huoltajilta kysyttiin myös kokemuksia Oksa-toiminnasta. Lopussa on myös kysymykset tyytyväisyydestä varhaiskasvatus-/esiopetustoimintaan ja sen suosittelemisesta. 

Vastausten mukaan huoltajat ovat erittäin tyytyväisiä lapsensa varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen Kangasalla. Palautteen mukaan lapset viihtyvät varhaiskasvatuksessa ja heillä on kavereita. Hyvä vuorovaikutus, lasten ja huoltajien arvostava kohtaaminen sekä monipuolinen ja laadukas toiminta näkyy huoltajille. Esiopetuksen Oksa-toimintaa tunnetaan viime vuotta paremmin.  

Tämän vuoden kehittämiskohteena oli lapsen tuen järjestäminen ja toteutuminen ja siitä saatiin huoltajilta hyvä arviointi (4,6/5). 

Tulokset olivat kauttaaltaan niin hyvät, että erityisiä kehittämiskohteita ei tästä kyselystä noussut. 

  Kiitos kaikille vastaajille! 

 

Kyselyn avulla saimme arvokasta palautetta toiminnastamme toimintakaudelta 2023–2024. 

  Kyselyvastausten koonti löytyy täältä: Asiakastyytyväisyyskyselyn 2024 koonti