Kangasala mukana Suomen kasvukäytävän liikuntatempauksessa


Kangasala osallistui Suomen kasvukäytävä liikkuu -tempaukseen viime viikolla. Suomen kasvukäytävän tempauksen tavoitteena on saada näkyvyyttä liikunnan ja hyvinvoinnin merkitykselle kaupunkien ja kuntien elinvoiman näkökulmasta. Tempaus on käynnissä 31.5.-19.6.2024.

Tempauksen ideana on liikkua lihasvoimin Seinäjoelta Helsinkiin, pysähtyen matkalla Suomen kasvukäytävän paikkakunnille tutustumaan paikallisten liikunta ja kuntoutus-alan yrittäjien toimintaan ja samalla kerätä kuntien viestit teemaan liittyen. Viestikapula vaihtaa kuljettajaa joka kunnassa. Viestit luovutetaan Eduskuntatalolle Helsinkiin tempauksen viimeisenä päivänä 19.6.2024.

Torstaina 6.6. viestikapula saapui Kangasalle Tampereen kaupunginhallituksen jäsenen Jouni Markkasen mukana. Kapula tuotiin juosten Kangasalan elinympäristöjohtaja Sirkku Malvialalle kaupunginvirastolle. Perjantaina 7.6. kartoittaja Teemu Ranta vei pyöräillen kapulan Lempäälän Ideaparkille ja sen vastaanottivat kaupunginhallituksen jäsen Minna Rajamäki sekä hallintojohtaja Riina Kivistö. 

Lue lisää tempauksesta: Suomen Kasvukäytävä liikkuu